Az ÉPÍTŐK kajak klub edzi a gyerekeket a táborban

Melyik gyereknek ne lenne álma, a legjobbaktól tanulni? Apró fogásokat, kitartást, trükköket, hogy abban, amit annyira szeretnek, a legjobbak lehessenek. Ezt nyújtja számukra most a Holiday Marker Vízi Kalandtábora. A legjobbak egy helyen, akik ügyelik a vízben történő kajak-kenu edzéseket, fejlesztik a gyermekeket, hogy a tábor végén boldogan, nagyobb lendülettel folytassák az edzéseket.

Hiszen mindannyian féltjük őket

Nincs az a szülő a világon, aki ne szorongva engedné el a gyermeket a táborba. Ha pedig vízzel kapcsolatos táborról van szó, az érzés fokozódik. Legyen bármennyire ügyes, jól úszó is a gyermek, a szülői szívnek nem lehet parancsolni. Megértjük, és átérezzük.

Épp ezért különösen nagy öröm, és ennél nagyobb büszkeség számunkra, hogy a nálunk táborozó gyermekeket az ÉPÍTŐK kajak klub tagjai segítik majd. Az Építők keze alól kerültek ki hazánk büszkeségei, mint Gere Márton, aki 2011-ben indult a Szingapúri Maraton Világbajnokságon. 2013-as évben Dombi Rudolffal megnyerték a K2-1000m-es versenyszámot az OB-n. Még ugyanebben az évben a Marathon VB-n is elindult és a szegedi Világkupára is kvalifikálta magát. Ott K1 1000m-en a kiemelkedő 7. helyet érte el, 5000m-en pedig az előkelő 6. helyen végzett.

De büszkeségük töretlen mivoltát jelenti Petri Tamás is, aki ma az Építők MDKC-ban serdülő és ifi edzője, nem mellesleg a 24 órás állóvizes kajakozás csúcstartója.

Meg kell említenünk az Építők színeiben Dombi Rudolfot is, aki eddigi legnagyobb sikerét a 2012-es londoni olimpián aratta, mikor Kökény Rolanddal megnyerték a K2 1000 m-es versenyszámot.

Az Építők kajak klubban nevelkedett

· Kucsera Gábor 2-szeres világbajnok, U23 Európa-bajnok,

· Fekete Gyula U23 Európa-bajnok, főiskolai-egyetemi világbajnok, EB 6.helyezett,

· Jármy Márton 2-szeres ifi EB ezüstérmes,

· Mónus Erik ifi EB ezüstérmes,

· Dombi Rudolf és Ács Bence ifi EB bronzérmesek,

· Gyertyánffy Hédi Ifi Maraton Világkupa győztes, ifi EB bronzérmes versenyző is.

Épp ezért büszkeségünk töretlen, amikor arra gondolunk, hogy a Holiday Marker Vizes Táborban részt vevő gyermekek a tudás, és odafigyelés legjavát kapják majd meg az Építők által.

Épp ezért, ha szeretnéd, hogy gyermeked felejthetetlen napokat töltsön olyanok között, akikre méltán büszke lehet az ország, jelentkezz, hiszen a férőhelyek korlátozottak: https://holiday-maker.hu/vizi-kalandor-tabor/

  • 59
  •