Tábor pályázat iskolás gyerek számára

A Holiday-maker rajzpályázatot indít, minden magyarországi diák számára, hogy lehetőséget kapjon egy hetet eltölteni a természetben, ahol hihetetlen kalandokat élhet majd át. Ehhez nem kell mást tennie, mint megrajzolnia azt, hogy milyen számára az ideális nyári tábor, és elküldeni azt nekünk. Mi minden hozzánk beérkező művet közzé fogunk tenni a Facebook oldalunkon és az első három legtöbb szavazatot kapó résztvevő egy hetes ingyenes részvételi lehetőséget fog kapni, az általa kiválasztott táborunkban.

A kép bármilyen technikával készülhet, legyen az ceruzával, filctollal vagy zsírkrétával rajzolt, esetleg festett, mi mindegyiket sok szeretettel fogadjuk. A lényeg, hogy a kép témája ez legyen: “Az én ideális nyári táborom.”

Kik vehetnek részt ezen a pályázaton?

Minden olyan magyarországi diák, aki betöltötte már a 7. életévét és még nem múlt el 16 éves.

Hogyan lehet elindulni a pályázaton?

Először is, el kell készíteni a képet. A befejezett művet pedig vagy eredeti formájában el kell küldeni az alábbi címre (1091. Budapest, Üllői út 121.) vagy pedig a szkennelt másolatát az alábbi e-mail címre (rajzpalyazat@holiday-maker.hu). Kérjük, hogy a levélben, vagy az e-mailben az alábbi adatok szerepeljenek:

  • pályázó neve
  • pályázó iskolája, osztálya
  • kapcsolattartó szülőnek neve
  • kapcsolattartó szülőnek az e-mail címe.

A kapcsolattartó szülőnek az e-mail címére az eredményhirdetés miatt van szükség, hiszen azon keresztül fogjuk értesíteni a szerencsés nyerteseket.

Mi a szavazás menete?

A rajzpályázat 2019.04.29-én (hétfőn) indul el. Ettől a dátumtól kezdve a Facebook oldalunkon (www.facebook.com/holidaymakertabor) minden hétfőn és pénteken reggel közzétesszük az aktuális pályázatokat, amikre attól kezdve folyamatosan, a pályázat leadási határidejének végéig, lehet szavazni. A pályázat ideje alatt a legtöbb reakciót (kedvelést vagy egyéb érzést bemutató emotikont) begyűjtő pályázó fogja a táborozási lehetőséget megnyerni. Amint a pályázó képe kikerül az oldalunkra, a kapcsolattartó szülőt a megadott e-mail címen keresztül értesítjük, hogy a kép onnantól kezdve elérhető. A pályázat lezárását követően a nyerteseket szintén a megadott e-mail címen keresztül fogjuk értesíteni.

A pályázat leadási határideje: 2019. június 15. (szombat) 23:59

Eredményhirdetés: 2019. június 17. (hétfő)

A pályázat adatkezelési elvei megegyeznek a táboréval. A résztvevő a jelentkezéssel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.

> Letölthető plakát

  • 59
  •